ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Καθαρισμός Χαλιών

Ο καθαρισμός χαλιών στα ταπητοκαθαριστήρια Expert-clean είναι βιολογικός με τη χρήση υποαλλεργικών βιοδιασπώμενων απορρυπαντικών που φέρουν πιστοποίηση ήπιας σύστασης αλλά συγχρόνως και αποτελεσματικής σύνθεσης ενάντια στους λεκέδες και τους μικροοργανισμούς. Η διαδικασία του καθαρισμού διέπεται από συγκεκριμένα στάδια που εξασφαλίζουν την ορθή μεταχείριση του χαλιού σύμφωνα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η απομάκρυνση της σκόνης γίνεται με το ξέβγαλμα με μεγάλη ποσότητα νερού, η οποία σε συνδυασμό με τα ειδικά καθαριστικά απομακρύνουν παράλληλα και τους λεκέδες, τα μικρόβια και κάθε άλλο βλαβερό στοιχείο. Η απομάκρυνση της υγρασίας που είναι κομβικής σημασίας για τη μακροζωία και τη σωστή διατήρηση του χαλιού γίνεται μέσω της φυγοκέντρησης με εξειδικευμένο μηχανισμό που εξασφαλίζει την πλήρη εξάλειψή της. Η διαδικασία ολοκληρώνεται στη φάση του στεγνώματος, το οποίο λαμβάνει χώρα σε προστατευμένους χώρους μακριά από τον ήλιο, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλοιώσει τα έντονα χρώματα του χαλιού. Έτσι, το χαλί όχι μόνο καθαρίζεται αλλά αναζωογονείται και προστατεύεται συνολικά, ώστε να μοιάζει σαν καινούριο.

Καθαρισμός Στρωμάτων και Παπλωμάτων

Γνωρίζατε ότι το πιο βρόμικο σημείο του σπιτιού είναι το στρώμα που κοιμόμαστε; Το στρώμα είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί με οικιακά μέσα, τα οποία δεν εισχωρούν στο βάθος του, αφήνοντάς το να γίνει η ιδανική φωλιά για τους μικροοργανισμούς που ζουν μέσα σε αυτό. Υπολογίζεται ότι σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό στρώματος βρίσκονται μερικά εκατομμύρια μικρόβια, τα περισσότερα εκ των οποίων τα ακάρεα. Αν ταλαιπωρείστε από χρόνιες αλλεργίες, φαγούρα ή ψείρες, τότε είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να ξεκινάει από το στρώμα σας, αφού τα ακάρεα ευθύνονται για όλα αυτά. Ο ανθρώπινος ιδρώτας, η σκόνη, η υγρασία και τα νεκρά κύτταρα αποτελούν τροφή για τα ακάρεα, τα οποία αναπαράγονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και φτιάχνουν αποικία, παρόλο που εμείς δεν τα βλέπουμε. Το ίδιο ισχύει και στα παπλώματα και τις κουβέρτες, με τις οποίες σκεπαζόμαστε όταν κοιμόμαστε.
Ο επαγγελματικός καθαρισμός στρωμάτων είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση, για να προστατευθούμε από αλλεργίες, αναπνευστικά προβλήματα αλλά και άλλα θέματα υγείας, όπως ψώρα και δερματίτιδα. Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert-clean αναλαμβάνουν το βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων σας σε οποιοδήποτε χώρο θελήσετε με επιτόπιο καθαρισμό. Με υποαλλεργικά βιολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο το στρώμα σας θα γίνει πάλι κατάλληλο, για να κοιμάστε ήσυχοι. Το εξειδικευμένο συνεργείο των Expert Clean έρχεται στο χώρο σας άμεσα και απαλλάσσει τα στρωματά σας από σκόνη, λεκέδες, δυσάρεστες οσμές και βλαβερούς μικροοργανισμούς. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός εγγυάται ότι το καθαριστικό θα φτάσει μέχρι την κατώτερη στοιβάδα του στρώματος κρατώντας το καθαρό και υγιές για πολύ καιρό. Ιδανικά, ο καθαρισμός στρωμάτων πρέπει να γίνεται μία με δύο φορές το χρόνο.

Φύλαξη Χαλιών


Εκτός από τον καθαρισμό των χαλιών παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα αποθήκευσης και φύλαξής τους με την απόλυτη ασφάλεια των ταπητοκαθαριστηρίων Expert-clean. Τα χαλιά συσκευάζονται μέσα στις κατάλληλες συσκευασίες, οι οποίες τα αφήνουν να αναπνέουν αλλά συνάμα τα προφυλάσσουν από τη σκόνη και την υγρασία. Οι χώροι φύλαξης είναι άριστα διαμορφωμένοι και τα χαλιά ομαδοποιούνται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους σε ράφια που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, μακριά από την υγρασία και με την προστασία εταιρείας security όλο το 24ωρο. Από το κατάστημα, μπορείτε να τα παραλάβετε όποια στιγμή το θελήσετε, αλλά να γίνει και παράδοση ή παραλαβή κατ' οίκον.

Επιδιόρθωση και Αποκατάσταση Χαλιών

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και της φύλαξης, το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει τις γνώσεις και την πείρα να επιδιορθώσει τυχόν φθορά που παρατηρήθηκε στο χαλί ή την οποία μας υποδείξατε εσείς οι ίδιοι. Το χαλί αναζωογονείται, τα ρέλια ή τα κρόσσια του αντικαθίστανται, αν αυτό απαιτείται, προστίθεται εκ νέου ύφανση για φθορές, σκισίματα ή τρύπες και γενικά καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες με υπευθυνότητα και προσήλωση, για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Καθαρισμός Σαλονιού


Τα βιοταπητοκαθαριστήρια Expert-clean παρέχουν και τη δυνατότητα επί τόπου καθαρισμού σαλονιών. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε χώρους όπως παιδικοί σταθμοί, εκκλησίες, μονές, τουριστικά λεωφορεία, σκάφη αναψυχής και ξενοδοχεία, όπου ο επιτόπιος καθαρισμός είναι η μοναδική λύση, για να μπορεί ο χώρος να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια άμεσα. Ο επιτόπιος καθαρισμός σαλονιού περιλαμβάνει τον καθαρισμό ταπετσαριών, καναπέδων, μοκετών, στρωμάτων και οποιασδήποτε άλλης επιφάνειας υποδείξει ο πελάτης και ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ώρες. Η εφαρμογή ξηρού αφρού με την ειδική περιστροφική μηχανή που είναι εφοδιασμένη με συσκευή αφροπαραγωγού επιτρέπει τον ξηρό καθαρισμό χωρίς διαβροχή καθιστώντας έτοιμο το χώρο προς χρήση πεντακάθαρο και αστραφτερό. Ο ξηρός αυτός καθαρισμός είναι ιδανικός για όλες τις επιφάνειες, ακόμα και τις πιο ευπαθείς, όπως χειροποίητα χαλιά και καναπέδες.

© 2019 Βιοταπητοκαθαριστήρια Expert Clean
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε